Magyarinda Szimpla csatos hordozó

20210703_115951

Új eszközzel bővült a Hordozunk készlete.
Mostantól egy Magyarinda Szimpla csatos hordozó is próbálható és kölcsönözhető nálam.

A Magyarinda csatosok egyedi mintával is rendelhetők – erre a szürke alapú hordozóra a Hordozunk logóját hímezték rá gyönyörűen. Olyan lelkes lettem tőle, hogy ma még az ötévest is a hátamra vettem benne, csak hogy használhassam, mások pedig láthassák. 🙂

Nagyon szeretem ebben a hordozóban, hogy semmi olyan dolog nincs rajta, amely bonyolítaná a használatát, azonban minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kényelmesen felvehető és testreszabható az eszköz.

A vállpántok hevederjei kétirányba húzhatóak, így elöl- és háton hordozáskor is jól kézre állnak. Ezenkívül szétcsatolhatók és megfelelő hosszúságúak ahhoz, hogy könnyedén lehessen keresztezett pántokkal elöl hordozni, illetve egyszerű legyen az eszközzel a csípőn hordozás is.

A hátrész teteje és a vállpánt találkozásánál lévő létracsattal egyrészt közelíthetjük a testünkhöz a babát, másrészt a vállpánt párnázásának az elhelyezkedését is szabályozhatjuk.
Sőt, nagyon magas szülők esetében a mellkaspánt kényelmes pozicionálásában is segíthet.

A mellkaspánt helye egyébként is megfelelően nagy intervallumban állítható, hogy mindenkinek kényelmes legyen.

A hevederek végét gumival rögzíthetjük, hogy ne lógjanak le zavaróan hosszan.

A hátrész szélességének és magasságának állítására ebben a hordozóban nincsenek beépített eszközök.
Amíg kisebb a babánk, addig egy speciális terpeszűkítő hevederrel vagy más hasonló kiegészítővel csökkenthetjük a terpesz méretét.
A hátrész magasságát pedig mindenféle eszköz nélkül, igen egyszerűen, a baba fenekénél lévő bugyor méretének a növelésével vagy csökkentésével szabályozhatjuk. Minél kevesebb anyag van a baba combjai és köztünk, vagyis minél kisebb bugyorban van, annál magasabbra ér a hátán a hordozó.
És fordítva: minél nagyobb a bugyor, vagyis minél több van a hátrészből a baba feneke és combjai alatt, annál kevesebb anyag marad a hátán, annál alacsonyabb lesz a hátrész.

A derékpánt ívelt, így jól illeszkedik a hordozó személy törzséhez és nagyon jól tart. Párnázása kemény. Hogy valakinek a puha, pufi derékpánt vagy ez a kényelmesebb, az próbával derülhet ki.

Alvócsuklya külön vásárolható a hordozóhoz és cipzárral rögzíthető. Így, ha tudjuk, hogy nem lesz rá szükségünk, nem kell vele bajlódnunk, fel se kell tennünk.

Összességében tehát a Magyarinda Szimpla csatos egy letisztult, klasszikus felépítésű hordozóeszköz, amely meglehetősen hosszú időn át kihasználható.
Annak ajánlom, aki nem szeret bajlódni a tépőzárakkal, behúzókkal, petentokkal, gombokkal és egyéb trükkös állítási lehetőségekkel, viszont egy strapabíró, minőségi, jól kihasználható eszközt keres.


MINDEN JOG FENNTARTVA 2022 Hordozunk